Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu mevki kontrol edilmelidir. 

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik derunin yeğleme edilir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü yerında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı zemin amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Uslu Kanatlı Yangın Kapıları; Yegâne Yangın Çıkış Kapısı kanatlı dizaynıyla, sıkı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış sağlamlar.

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri dair kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çhileışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Binalarda belli başlı standartlarda mevzi alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle de balaban binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page